12.10.08

one mission accomplished

dlm mama nyer short term goal list ada pasal nak beli leather sofa baru.. before raya dah order, today baru dpt.. fuhh.. sungguh lega...

2-2 hujung sofa ada recliner.. agar penontonan TV lebih mantap dan gemilang sekali..


kat tgh2 ada tpt letak gelas.. kagum gak aku dgn kecanggihan sofa dari kedai 'ah chong' ni..


my tiny weenie living room.. sila ampunkan cara ikatan langsir yg tak senonoh tu.. kalau Eric Leong nampak mesti kena kutuk kaw2

2 comments:

mrs noba said...

eh, jangan...silap2 si eric tu tiru plak! :)

lady said...

hahahahaha.. nanti kita tgk kat tv, ada tak dia tiru dlm 'deko bersama eric'.. tapi selalunya dia kutuk rumah org at end of the show kan hahaha